Tullgårdsbladet 2017, Nr: 1

Nr 1, 2017-01-17

Kabel-TVsladden som mynnar ut i väggdosan får inte kopplas bort när vi tapetserar eller målar väggarna. Om den kopplas ur så försvinner bilden även för grannarna som ligger efter er på den gemensamma antennkedjan.

Telias kabel-TV support har nr: 0176 71843 numret kommer att sättas upp på tavlan i porten.
Låt inte bilar stå utanför garageportarna på vintern för då kommer inte snöröjarna fram och snön blir kvar.

Ni som är intresserade av styrelsearbete, kom till exp på måndagkvällar 19-19:30 eler ring 0176-178 85 (samma tid och dag) eller mejla info@brftullgarden.com eller lämna en lapp i föreningens brevlåda i 11D så skickar vi namnen vidare till valberedningen.

Gå gärna in på vår nya hemsida brftullgarden.com (vilket du redan gjort om du läser detta).

2017 blir ett bra år för oss alla önskar

Vi i styrelsen för BRF Tullgården