Tullgårdsbladet – 2016, Nr 1

Nr 1, 2016-01-15

God fortsättning på det nya året önskar vi er.

Den 18 mars utförs garantibesiktning av fönsterbytet. I broschyren ”Fönsterbytet är nu klart” finns en sida för ev. reklamationer. Skriv i sidan, fyll i namn och lägenhetsnummer och lägg den i föreningens brevlåda i 11D. Senast 1 mars vill vi ha din reklamation.

Företaget FriskaFläktar har trimmat in fläktarna som styr inluften i lägenheterna, så nu behöver ni inte blockera luftintagen i fönstren. Från tillverkaren Casamja kan ni beställa extra filter som filtrerar bort damm och pollen. Ni hittar tillbehör på Casamjas hemsida eller ring 08-556 211 70. Detta är extra tillbehör som ni själva får bekosta.

Fastighetsskötare Sweax… (webbkommentar: Se sidan om Fastighetsskötare och Jour)

Hälsningar från oss i Styrelsen