Tullgårdsbladet – 2015, Nr 10

Nr 10, 2015-10-15

Allra först – fönsterbytet. Hur går det egentligen? Det går bra, tidsplanen hålls, Dalkarlarna för ett bra jobb och det är trevliga killar vi har här. I de allra flesta lägenheterna har det varit undanplockat enligt informationsbladet, men på några ställen har killarnma fått röja själva. Dalkarlarna debiterar föreningen för den tid detta tar och föreningen debiterar i sin tur lägenhetsinnehavaren.

Vi får inte kasta något i deras containrar, händer det blir vi betalningsskyldiga.

Lite svårt att tänka snö nu, men snart är den här och vi vill påminna om att ställa cyklarna i cykelställ eller i källare så att snöröjare kan göra sitt jobb så småningom.

Var rädda om er själva och andra – blås ut ljusen när ni lämnar rummet!

Vi behöver en valberedning. Vid senaste årsstämman beslutades att om inga ”frivilliga” anmäler sig så väljer styrelsen fritt ut medlemmar att ingå i beredningen. Hör av dig till styrelsen! I en förening måste vi hjälpas åt!

 

Hälsningar från oss i styrelsen